Jij, jij gaf me terug de kracht,
de kracht van het bestaan.
Mijn God, ik hield van jou,
nog steeds, alleen maar jou.
Nu, terug alleen ?
maar wanhoop niet, mijn lief
mijn lieve lief...
ik red het wel,
alleen !
Het eerste moment,
zag je me staan,
dwars er doorheen
zag je me staan...
Mijn lieve lief,
ik mis je zo...
Mijn lieve lief,
jij leerde me
om door te gaan,
ik hou van jou,
ik hield van jou
Wat rest er me ?
Een halsketting,
gedroogde bloemen
aan de muur ?
Is dat genoeg ?
Het moet zo zijn,
een hele leven lang...