In mijn dromen bestond je al,
ik verzon nu al jouw gezichtje, je handjes en je lijfje,
maar nu het dan toch niet zo is,
denk ik maar één ding, waar blijf je?
En hoewel nog niemand je kent,
hoewel niemand je ooit heeft gezien,
hoop ik dat je snel hier bij ons bent.