Dit systeem is niks voor mij,
Laat me vrij zijn
Geef mij me rust
Laat mezelf keuzes maken
Wil niemand horen klagen
ben geen klein kind meer
Ook ik word groot
Weet al zeker hoe me toekomstplannen er uit zien
het enige wat jullie hoeven te doen is toezien
hoe ik mijn levenspad bewandel...