gevoel is iets wat je nooit kan ontkennen'
ook al weet je niet wat je ermee moet
het overkomt je en je moet er mee dealen
want gevoel wegstoppen doet niemand goed
het gevoel uitten is weer wat anders
als een ander er niet voor open staat
dan kan je beter een gevoel voelen
voordat het je met een rotgevoel achterlaat
toch zul je over gevoel moeten praten
het maakt niet uit hoe, met wat met wie
want een gevoel is iets wat je niet zo moet laten
ook al doet het soms verdriet
gevoel is iets waar je soms de vinger niet op kan leggen
en soms volkomen onduidelijk is
maar je zult er mee moeten dealen
hoe moeilijk dat ook is