Het leukste wat ik altijd deed,
is basketballen samen met jou.
Maar nu...Neeh ik haat het gewoon,
omdat ik zo veel van je hou.
Dit is zo moeilijk,
maar ik herinner het me nog goed.
We waren samen aan het basketballen,
en jij rende zo naar de basket met heel veel spoed.
Toen in eens het ging zo in een flits,
iemand kwam langs of je mee wougaan.
Jij was meteen verkocht,
en liet mij daar alleen staan.
Ik dacht eigenlijk dat het geen kwaad kon,
het was zo'n leuke,knappe jongen.
maar toen ik dieper na ging denken,
dacht ik..."waar ben je in vredes naam aan begonnen!"
's Nachts werd ik uit bed gebeld,
want je was nog steeds niet thuis.
Er werd veel naar je gezocht,
in mijn hoofdje hoorde ik alleen geruis.
De volgende dag werd de politie in geschakeld,
met zijn allen zochten we naar jou.
En daar lag je,
met een kille blik en grauw.
Ik werd gek bij deze gedachte,
ik wou dat het een nachtmerrie was.
IK WORD GEK...HELP ME TOCH..!
ik draaide om mijn eigen as.
Basketballen... nee dat doe ik nie meer,
het lukt gwoon nie meer na deze keer.
Want eigenlijk doe ik liever niks zonder jou,
omdat ik ontzettend veel van je hou.
Ik Mis Je.....