Zal je van me houden.
Kan ik je een vraag stellen,
beloof me dat je de waarheid spreekt.
Zal altijd naast je staan,
bang dat me gevoel met me speelt.
Het is stom maar ik ben bang van liefde,
laat de morgen komen.
Zal je van me houden,
woorden wij op een dag een gezin.
Dwaal rond in de leegte,
hoe lang hou ik het nog vol.
Zoveel leegte in mij,
kijk naar boven als de maan schijnt.
Leegte om mij heen,
laat de liefdesregen op me vallen.
Zal je van me houden,
woorden wij op een dag een gezin.