Donkere wolken
Maar ze zon schijnt erachter
Was jij nu fout of ik
Doet het er nog toe of niet
Jij had mij verlaten
Maar jij hebt je bedacht
Communicatie was het probleem
Veranderen was de oplossing
Van een donker gat
Maak je nu een licht tunnel
En dat komt door het nadenken
Denken en mij missen
Het deed ons goed om even te scheiden
Maar onze liefde kon je niet misleiden
Jou liefde voor mij was te groot
En dus onze relatie nog niet dood
Jij voelde later pas wat je had gedaan
En dat wist niet dat de liefde zo hard kon terug slaan
Gemis was de naslag
En je vraag was of je mij terug mag
Praten was onze oplossing van de problemen
En ik moest je meer het beeld geven je niet te claimen
Wij beiden hebben hiervan geleerd
En onze relatie is nu zeker meer gewaardeerd
Jij bent verandert, heel erg top
Want jij bent mijn liefdes knop
Nu gaan we het weer samen proberen
En hopen niet in het vorige leven terug te keren