De harde klanke, geven hun energie door.
Dringen het lichaam binnen via het gehoor.
Geven daar een goed gevoel, innerlijke kracht.
Dat werkt alleen lekker hard, dus niet te zacht.
Maar dat had je altijd al gedacht.
De snelheid, energie, kracht en creatieve flow.
Zorgen samen voor een interne show!
Lekker uitleven op de klanken van je muziek.
Met jezelf als het enige publiek.
Nog even dit nummer op laten staan,
dan kan ik er straks weer stevig tegenaan.
Metal is forever!