Ik heb spijt van alles
Wat ik heb fout gedaan
Ik heb spijt van alles
Wat ik nog fout moet doen
Ik heb spijt van wat er
Allemaal gebeurd is
En vanwege die spijt
Begin ik opnieuw
Begin ik met een schone lei
Ik laat mijn verleden achter
En begin opnieuw
Ik ga lachen, vrolijk zijn.
Blij zijn en nog meer lachen
Ik word gewoon weer
zo goed als nieuw