Ik zag mijn oma,
Toen ik weken lag in coma.
Ik was in haar huis,
ik voelde me net thuis.
Ik was op een rare plek,
ik voelde me echt gek.
Raar eigenlijk dat ik m'n oma zag,
en dat ik iemand zag die ik ook mag.
Het zou ook kunnen dat ze helemaal niet lief is,
en dat ik haar niet mis.
Ik mis haar heel lang al,
ik was eigenlijk net een soort bal.
Ik ging naar haar toe en kwam weer terug,
en ik lag eigenlijk gewoon op m'n rug.