Alleen is nooit alleen
Kijk in gedachten eens om je heen
Denk terug aan de leuke dingen
Maar ga er zelf niets bij verzinnen
Ik heb het gedaan en doe het soms nog eens
De wereld is dan een groot feest
maar later dat is het er nooit geweest
het leven is een moeilijk project
vooral als je eens bent genekt
het doet pijn en heb veel verdriet
en je denkt , dat heeft een ander niet
ik zet het op papier
dan doe ik mij en een andere niet zeer
als het op papier staat is he gedaan
maar in je hoofd blijf het bestaan.
Bert