Ik lig in bed, alleen,
maar toch voel ik jouw liefde om me heen.
Mijn gedachten dwalen af naar jou,
de man waar ik oneindig veel van hou.
Ieder moment met jou is mij alles waard
en wordt daarom zorvuldig in mijn hart bewaard.
Daar komen mijn herinneringen aan jou vandaanin de vorm van een lach en een traan.
En het zijn zeker geen tranen van verdriet,
want die geef jij me niet.
Het zijn tranen van geluk, en niet van pijn,
omdat ik de jouwe mag zijn.