1 foto,
samen met jou
bij de kerstboom,
die mooie tijd,
ben ik helemaal niet kwijt.
Want nog elke dag kijk ik terug,
naar hoe het allemaal was,
samen met jou in de klas.
18 jaar was je nu geweest,
denkend aan wat we nu hadden gedaan,
hoe je nu in de wereld had gestaan.
Tranen... ongeloof en nog zoveel meer,
komen naar boven elke keer weer,
1 foto,
samen met jou,
waarop ik zie,
dat jij altijd voort zult leven,
in mijn hart!