Belemmer toch je eigen soort,
dat waar jij toe behoort.
Berafel maar wat jij niet laten kan,
t maakte je toch al een slechte man.
Bekritiseer je niet teveel over wisjes en wasjes,
je leven is toch al vergalt door je verkeerde pasjes.
Redaneer nou maar eens wat je leven inhoud,
dan zul je zien dat ik je bevries jij laat mij totaal koud.
Denk maar eens na over hoe het lopen gaat,
want straks is het voorbij en is het telaat.
want niet alleen het leven dat ik je wil ontnemen komt er ook iets anders bij kijken genaamd haat