Kleineer je eigen mensen en eisen,
mooi kun jij dat de diensten bewijzen.
Een prof ben je met andere te kleineren,
steeds andere met woorden doen bezeren.
Inteligent ben je dus echt zeker niet,
een kwaaie ben je zeker op dat gebied.
Je denkt dat je iedereen alles kunt maken,
ga jij je eigen eens bekijken en afkraken.
jou n zielige en diep triesten woorden,
andere kleineren wat hun door hun ziel boorden.
Echt erg tactvol ben je nooit geweest
je word nog gehaat dat nog het meest.