ik wou dat ik
tot je kon doordringen
maar ik kan het niet
dat doet mij verdriet
ja, ik weet het
ik moet eerst vrede
met mezelf nemen
alles voor mezelf op een rijtje zetten
daarna vooruit kijken
en toch...
wil ik eens met je praten
zodat ik weet waarvoor ik sta
ik wou dat ik
je kon vergeten
maar jij hebt dat éne
bijzondere plaatsje
in mijn hart ingenomen
mijn eerste plaatsje
daar zal je nooit verdwijnen
jij bent te belangrijk geworden
voor mij
toch moet ik nu
eerst aan mezelf denken
met mezelf in het reine komen
zodat ik me geen illusie's meer maak
dromen zijn voor later