Het is jou verjaardag vandaag
terwijl het onze dag zou moeten zijn
we hadden het elkaar beloofd
maar de tijd ging als een trein
Ik heb je wel gefeliciteerd
maar het liefst deed ik het met een zoen
ik wil je zo graag terug
en wil die slechte tijden zo graag over doen
Ik heb sinds tijden gesmst met je
en wat ben ik blij dat je reageerde
ik mis je weet je dat
dat was wat ik me opeens realiseerde
Het had onze dag moeten worden
het beste kado ooit
dat is wat jij wilde
maar dat kado komt er nooit
Ik wou dat ik het je gewoon kon zeggen
dat ik nog steeds van je hou en je mis
maar het kan toch niks meer worden
jij en ik zijn gewoon voltooide geschiedenis