lieve mam,
even had je aandacht voor mij,
heel eventjes, maar het voelde goed,
ik was 5 secondes weg
en hij, die ene vage Belg,
was op mijn plaats gaan zitten,
zoals hij bijna altijd doet,
al mijn aandacht weg,
ik voel me teveel,
en jullie, ja jullie,
gaan elkaar dan ook nog teder
'schat', 'moppie' noemen,
lieve mam,
heb je niet door hoe Les en Ik ons daarbij voelen,
wat hij allemaal doet,
anders moet je maar eens snel,
snel dat bord voor je harses weghalen,
door iemand,
iemand waar je wel naar luistert..
xxx Je Dochter