Eeuwigheid.
Het woord eeuwig.
Het woord voor altijd.
Voor eeuwig trouw.
Trouwen..
Ik geloof er niet meer in.
Die verbintenis is niks voor mij.
Want ik geloof er niet meer in.
Als ik een ding in dit leven wel heb geleerd is...
dat voor eeuwig dood is..