Weet je hoe het voelt,
alsof het lijkt dat niemand om je geeft,
weet je hoe het voelt,
als iedereen je negeert,
en het lijkt alsof ze je niet willen kennen,
ALsof ze niet willen weten wanneer ik jarig ben.
Nee dat weet je niet,
alleen ik weet hoe het voelt,
waarom doen jullie dan alsof,
is het wel echt houden van.
ik moet het naast me neerleggen
het is moeilijk,
ik heb verdriet,
maar ik moet het proberen,
want zo ga ik kapot,
ik moet verder met mijn leven
ook al is het zwaar