een dag een nacht een moment
mijn dromen kunnen zijn, morgen
een stap een val een fout
waar is de dag ?
geen dag geen nacht geen moment
kan me het van proberen weerhouden
ik zal stappen ik zal vallen ik zal een fout maken
maar ik zal de dag ook vinden
een dag een nacht een moment
met een droom om in te geloven
een stap een val een fout
met een wijde aardbol voor de spitse horizon
deze dag eindigt tezamen
(ver en weg
het gerinkel van hemelse belletjes)