vriendschap is niet zomaar iets
want zonder vriendschap ben je eigenlijk niets
vriendschap is soms heel even een arm om je heen
dan voel je je ineens even niet meer zo alleen
vriendschap is in nood bij elkaar schuilen
en samen lachen maar soms ook huilen
vriendschap is ook luisteren naar elkaar
want voor vrienden ben je altijd daar
dit alles maakt vriendschap uit een stuk
en voor mensen het allergrootst geluk