... Ode aan mijn Vestigingsmanager ...
Het werk, ach ja mijn werk houdt mij ook sterk ...
Het maakt dat ik mij voel goe ...
Wat ik overdag ook bij mijn werkgever doe ...
Momenteel even niet veel te doen ...
Dus moet ik overdag even wat anders opdoen ...
Binnenkort gaat de markt "open" ...
En vriend ik mag voor jou hopen ...
Dat voor jou en je lieve kersverse vrouw ...
De zaken mogen blijven lopen zoals jullie dat graag hopen ...
Vriend (dit kan ik zeggen met Recht!!!) jij hebt mijn eeuwige Vriendschap echt verdiend ...
Bedankt K. voor al jouw steun en vriendschap in mijn "helle" tijden!!!
Met alle liefs voor jou en je vrouw ... van J.