de dagen gaan snel voorbij.
sneller dan mijn verdriet.
het is weer bijna kerst,
de loodjes zijn getrokken net als elk jaar.
alleen is er niemand die jou heeft getrokken,
want jij doet niet mee..
je kunt niet mee doen,
al zouden wij dat nog zo graag willen.
dit is de eerste kerst zonder jou,
misschien wordt het net zo misselijk makend,
als mijn verjaardag afgelopen maand..
die ik ook zonder jou heb moeten vieren,
niks is meer hetzelfde,
en niks zal ooit nog hetzelfde zijn.
maar één ding zal altijd blijven:
dat ik jou, mijn lieve zus,
altijd zou blijven missen.