ik wil weer terug naar de cursus
wil weer terug naar die lieve mensen
wie me zo goed begrepen
en respect voor me hadden
de cursus was zwaar maar toch wel weer fijn
en ja tijdens alle cursussen had ik zoveel pijn
maar ik voelde me veilig
ik voelde me begrepen
en dat is er nu niet meer
het doet zo'n zeer
ik wil terug
er zijn enkel een paar mensen die dit begrijpen
waar ik het over heb
maar of ze dit gedicht ooit zullen lezen
ik weet wel dat ik het alleen ook wel red
om te blijven afvallen
want daarbij heb ik niemand nodig
ik wil terug naar cursus
ik voel me hier zo alleen
voel me niet begrepen
en dat is zo gemeen
ik wil weer terug
jullie lieve mensen van de cursus
ik mis jullie, echt heel erg..
voor de cursus kon ik met niemand echt goed praten
maar daar kon ik alles eruit praten
alles begrepen jullie maar toch was ik bang
bang dat alles afgekraakt zou worden
want dat gebeurde bij mij vroeger heel erg lang
bedankt jullie lieve mensen..
en toch kan ik er niets aan doen
de cursus is voorbij en jullie leven je eigen leven weer
en ik geef toe dat doet me wel een beetje zeer
want ik mis jullie zo
ik weet niet wat ik wil
of wat ik van jullie verwacht
maar ik voelde me bij jullie zo veilig
alleen redden zal ik me wel
maar me gewicht daalt weer
en ik ben bang te snel
help..