Twee jaar..
Twee jaar..
een tijd die vliegt
al twee jaar zonder jou
toch soms nog een leegte
Het heeft inmiddels wel een plekje
gekregen in mijn hart
soms ben ik nog boos
en opstandig
ik zal nooit een antwoord krijgen
op die vraag waarom
maar als nog heb jij je rust
en ik leef ermee..
*,,Hanneke,,*