Jij bent de persoon voor wie mijn hart sneller gaat kloppen, Als ik bij je in de buurt ben.
Jij bent de persoon met wie ik mijn hele leven wilt delen. Jij bent mijn rots in de branding als ik het even niet meer zie zitten.
Jij bent de persoon met wie ik iedere ochtend op wil staan en iedere avond mee naar bed wilt gaan. Met wie ik iedere dag een beschuitje op bed wil eten.
Jij bent de persoon met wie ik alle kerst dagen wil vieren, alle jaarwisseling mee door wil brengen. En alle verjaardagen mee wil vieren.
Tamara: Ik wil voor je zorgen in je goede dagen en in je slechte dagen. Ik wil met je lachen en je troosten als je verdrietig bent. Ik wil die persoon voor je zijn die er alle dagen voor je is en op wie je kan bouwen en steun als dat nog is
Lieve Tamara Wil jij met mijn trouwen en mijn vrouw worden ??
Want jij bent die persoon aan wie ik mijn hart verloren ben en de rest van mijn leven mee wilt delen totdat de dood ons scheidt.
Liefs,
Jou Vrouw