Er zijn geen woorden die vertellen hoe ik me nu voel.
Ik zal ooit zeggen wat ik daarmee bedoel.
Altijd dat klote gevoel.
Nooit dat gelach om jou.
Je was blij in de warmte en in de kou.
Altijd zo trots als en pauw.
Het enige wat ik zeggen wil is :
Ik Mis Je, Lieve Opa!!!!