De menselijke kracht
Lief mens geloof in je eigen kracht ...
Je eigen pracht ...
Al gebeurt er iets naars onverwacht ...
Een andere keer gebeurt er vast wel weer iets leuks ...
Iets waar je stilletjes op had gehoopt ...
Maar niet meer verwacht ...
Lief mens van alle dag ...
Daarin schuilt nu je "krach" ...
Allemaal vertonen wij wel een rebels gedrag ...
Maar lief mens je bent wie je zijn mag ...
En ieder dag een lach ...
Want humor bezorgt je de meeste "krach" ...
Iedere nieuwe mooie dag!