Mijn buik kriebelt als nooit te voren,
ik weet dat jij het liever even niet wilt horen,
de druk groeit met de dag,
en ik weet dat niet veel vragen mag.
Maar het dromen over jou, ongeboren wens,
is zo ontzettend fijn,
En ik weet dat we allebei niks meer zullen vragen,
als jij maar bij ons mag zijn.
Mijn enige vraag,
wanneer mag het zo zijn,
morgen, volgende week, volgende maand, of vandaag?
~het moment afwachten is zo moeilijk~