Als je van me houdt
Als je van me houdt,
wil ik er voor je zijn,
als je me nodig hebt
en als je me niet nodig hebt.
Als je van me houdt,
wil ik je innig omhelzen,
om je te laten weten hoe intens,
hoe intens mijn liefde voor jou is.
Als je van me houdt,
wil ik je bij alles kussen,
kussen je tranen als je huilt,
kussen je wangen als je lacht.
Als je van me houdt,
wil ik echt alles doen ,
alles om je bij mij voor altijd te houden,
als ik er niet meer ben,
wil ik je engel zijn.