Begrip
Vertrouwde gesprekken
Verstommen soms ..
Maar, het gevoel blijft.
Het contact wordt
Tijdelijk minder
Soms …
Soms is de reden een ander die …..
Hulp behoeft
Vraagt je aandacht
Is ook nodig
Soms…
Moet kunnen soms…
Begrip,
Tijdelijk minder
Maar …
Het keert weer
De
Vertrouwde gesprekken
- begrip –
Arie 19-10-2000