zachtjes hoger en hoger schommelen
tussen de allinea's door,
naar de volgende pagina
je laten meevoeren door
de adem van de lectuur,
steeds verder en verder
totaal meegesleurd,
overgeleverd aan de dromen
van de schrijver
boekenwereld = een droomwereld
maart of april 2001