Het leven is je gegeven.
Hier op aard, maar pasop je bent er maar even.
Even om te ademen,even om te zien.
Wachtend op het lot, vergeven doet het je niet.
Iedereen gaat waar je ook staat
naar boven of beneden, geen verschil
Want je leeft toch maar even.
Hoe kort je leven is,
slechts enkele seconden
Je leefde voor het goede, je leefde voor die vrede
Je leefde voor de hemel.
Jij ging naar boven, voor het lang gelukkige leven
Heel even slechts, enkele seconden was je hier op aard
je hebt geademd je hebt gezien.
Je sloot je ogen en zei tot ziens