hij verweet haar
niet te hebben
wat ze vroeger had
hoe haar woorden
bleven plakken
op zijn tong alsof
zij het snoepje
van z'n dromen was
ze kreeg een lege nasmaak,
het leek wat op
laten gaan wanneer
dat ene dropje
zomaar even
de smaak vernielt,
alsof ze van een ander hield