nooit wilde ik trouwen want daar voor moet je onvoorwaardelijk van elkaar houwen maar met jou durf ik het aan met jou wil ik voor altijd door het leven gaan het gevoel wat jij mij geeft heb ik nog nooit gevoeld zolang als ik leef wil voor altijd van je houden en met jou een mooie toekomst op bouwen....