Reacties op dit gedicht
maria vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Quadesh: Maandag, november 17, 2008 09:15
mooi mooi. geen idee of ik m snap mar mooi is die wel. liefs


christina: Maandag, november 17, 2008 01:34
:) ik snap hem

Weltrusten he wij gaan nu slapen
kusss en
regenboog bij nacht


Windwhisper: Maandag, november 17, 2008 00:48
ja schitterbaar ditte, ik heb het gelezen en herlezen
lieve groet Cobie
slaap lekker


wijnand.: Maandag, november 17, 2008 00:46
mooi dit raven hebben iets mysterieus over zich


switi lobi: Maandag, november 17, 2008 00:43
Schitterend de volle leegte van zo''n prairienacht beschreven..

Slaap lekker meis.
Liefs, switi lobi


Over dit gedicht
Auteur:   maria
Gecontroleerd door:  maria
Gepubliceerd op:  17 november 2008
Thema's: