Ik wil niet kwijt
Wat ik pas opgebouwd heb
Ik wil niet kwijt
Waar ik van hou
Toch wil ik ook weten
Wie ik echt ben
En waarom ik ben wie ik ben
Maar ik wil niet kwijt raken;
Die prachtige vriendschappen
De liefde die ik krijg
De weg naar een mooie toekomst
Helemaal voor mij opengelegd
Ik wil blijven houden van
Maar kan ik dat zolang
Ik niet weet wie ik ben
Kan ik dat zonder te weten
Waarom ik doe wat ik doe
Of weet ik al wie ik ben
Ben ik echt het vrolijke,
lieve, grappige meisje
Is het wel een masker?
Of was het een masker
En is het nu echt?
Ik weet het niet
Maar ik kom er wel achter
En dan hou ik over:
Nog mooiere vriendschappen
Nog meer liefde
En een nog mooiere, langere,
bredere weg naar mijn toekomst
Die mijn leven kleur zal geven
Liefde_tot_het_eind
Ik krijg meer en meer hoop.