01-06- 08
De wind en het strand
Zon, zee en zand.
Samen is het één geheel,
Wat niet uit elkaar wil.
Die mensen die er komen,
En in de zon weg dromen.
Waar ze uren kunnen liggen,
Zonder zich verder te storen.
De paarden die er galopperen,
en technieken aanleren.
Waardoor het zand van het strand opstuift,
Als een wolk achter het paard aan.
De vissen die er zwemmen,
Of zich aan de bodem vast klemmen.
En golven in zee,
Die nemen je gedachten mee.
Bij deze foto:
http://www.creatiefschrijven.be/?page=april_2008