Wat heb ik je ooit misdaan?
Wat heb ik ooit fout gedaan?
Had gewoon met me gesproken.
In plaats van gewroken.
Je hebt me keihard laten zakken.
Je door een ander laten pakken.
Ik hou niet meer van jou.
En nu sta ik in de kou.
Vergezelt door eenzaamheid.
Raak ik langzaam in vergetelheid.
Was ik niet goed genoeg voor je?
Speelde je slechts met me?
Zoveel gevoelens vliegen door me heen.
Maar mijn gezicht is zo hard als steen.
Maar toch die scheur diep in mijn hart.
Het heeft me allemaal verward.
Dus ik laat het nu maar gaan.
Ik zal je niet meer in de weg staan.
Te vaak heb je tegen me gelogen.
Moet ik mijn mening verder betogen?
Nee?, ga dan nu maar snel.
Want mijn leven is een hel.
Verdriet, woede en wanhoop tegelijk.
Het duurt niet lang voordat ik bezwijk.
Dus kom verdwijn nu uit mijn ogen.
Naar mensen die je wel noch mogen.
Maar zech me nu wat er was.
Gaf ik je geen mooie jas?
Een jaar en een maand werkte ik mij kapot.
Maar onze relatie was al lang verrot.
Daarom zeg ik je noch even vaarwel als je gaat.
Maar zorg dat je nooit meer voor mijn deur staat.