Ik voelde je liefde,
elke dag een voel ik je meer,
en elke dag word ik een beetje banger,
want als je naar me kijkt, iedere keer,
weet ik dat je voor altijd bij me wilt zijn.
Soms maakt dat me zo bang,
want ik weet dat ik van je hou,
maar je weet ook dat ik naar hem verlang,
ik wil je vast houden,
maar met mijn eigen verdriet,
kan ik je ook niet troosten...
~ november 2008 ~