Most special girls in the World
veel tegenslagen gehad, veel pesterijen achter de rug
ik wil er niet aan denken, maar het komt steeds terug
de schooldagen waren lang, de weekenden te kort
mijn zelfvertrouwen was om het zo te zeggen, ingestort
maar 6 meiden, ze hebben mijn leven anders gemaakt
alsof ik uit een boze droom ben ontwaakt
zwart kleurde blauw groen roze, alle kleuren van de regenboog
dagen vol regen, werden dagen zonnig en droog
6 meiden, wondermeiden doordat ze er alleen maar voor me zijn
Het wordt allemaal verzacht, alle wonden alle pijn
ik kan ze alles vertellen en dat weet ik zelf ook wel
alleen hou ik mijn verleden voor mezelf, al zit ik er zo erg mee in de knel
ik wil geen zielig kind zijn, zielig omdat gepest is
het is nou eenmaal zo, die gebeurtenis
ik ben gewoon mezelf, de dingen in het verleden hebben me zo gevormd
ik bekijk nu dingen van de zonnige kant, zelfs als het stormt
dankjewel vriendinnen, want zo kan ik jullie wel noemen, jullie zijn écht
deze vriendschap mag niet kapot, met jullie ben ik zo hecht
sorry dat ik jullie niet alles vertel, maar dit is iets van mezelf en mij
maar weet, in verdrietige dagen, maken jullie mij weer blij