ZWART FLUWEEL WAREN JE VLEUGELS
ZWART ALS STEENKOOL JE KOP
JE OGEN ROND VAN
GLAS
ZWARTE DIAMANTEN KEKEN HULPELOOS
IN DE ZWARTE WERELD
WAAROM KOOS JE MIJN TUIN OM TE
STERVEN
WIST JE HET AL? DIE OCHTEND
VLIEGEN DEED JE AL NIET MEER
MAAR HUPPELEN OF HIPPEN GING
NOG WEL IN DIE MIDDAG
JE AT WAT GOEDKOOP BROOD
DRONK WATER VAN DE HEMEL
WAS ER NOG REDDING?
EEN OPLOSSING MISSCHIEN
IK WIST HET NIET
IN ONZE ONMACHT
KONDEN WE NIET COMMUNICEREN
WE ZIJN ALLEN GELIJK
MENS EN NATUUR
MAAR DIE AVOND WERDEN WIJ
GESCHEIDEN
JE KOOS ZELF JE LAATSTE
RUSTPLAATS EEN STUKJE
GROND
IN EEN GEWONE TUIN