Het voelde als een koude, eenzame
herfst dag, tot dat ik jou daar zag,
Het leek of ineens de wereld helemaal
stil stond, voor ons tweeën.
Volgens gingen fluiten, zon brak door
en een heleboel vlinders in mijn buik
fladderden rond toen ik jou daar zag.
En vanaf die mooie dag,
werd het alleen maar mooier, beter,
jij en ik nu samen, nooit meer alleen.
Weer een beetje kleur in mijn leven,
En nooit wil ik je meer kwijt,
want jij bent het zonnetje op
een koude herfstachtige dag!
18-11-08