Bijna
had ik gezegd
hem leuk te vinden.
Bijna,
had ik het gevoel toegelaten.
Had ik toegelaten,
mij te laten denken,
dat ik hem leuk vind.
Bijna,
raakte ik weer in dezelfde stroom
Dacht ik dat ik hem leuk vind,
Maar ik weet het niet zeker
ik weet niet zeker,
of dat gevoel dat ik heb,
wel ‘iemand leuk vinden’ betekend.
Denk ik niet te snel,
hé die vind ik leuk
Is het niet zo
dat ik iemand nodig heb die ik leuk vind?
Is het niet zo,
dat ik een jongen nodig heb?
Bijna,
Bijna zou je denken
dat dat zo is.
Maar ik weet dat het ook zonder kan
ik heb geen jongen nodig
Maar toch lijkt het zo.
Ik kan prima leven zonder
Met vriendinnen is het ook leuk.
Maar toch..
Een jongen geeft iets extra’s.
Hij maakt het compleet.
Bijna,
had ik het gevoel toegelaten
had ik toegelaten,
mij te laten denken,
dat ik hem leuk vind.
Bijna,
had ik gezegd
hem leuk te vinden.