Wat betekent dit nou nog,
Laat die medelijden achterwege.
Na al die liefde al die tijd,
Is die leegte alles wat ik heb gekregen.
Vier keer verdriet, drie maal pijn,
Twee meningen, één gebroken hart.
Na dit alles, dit afscheid,
Werd alles om me heen zwart.
Deze dalende lijn, deze neerwaartse spiraal,
Dit doorkliefde hart kan niet meer.
De wereld om me heen, hij wordt nu vaal,
Zelfs simpel ademen doet nu zeer.
Deze smart is te beschrijven in geen enkele taal,
ik weet het zeker, dit was de laatste keer…