afscheid van het verleden,
op naar een nieuw begin,
wat mij terug brengt naar het heden,
want dagelijks sta ik er midden in.
een afscheid,
en toch ook weer niet,
want wat de toekomst brengen zal,
voor altijd blijven mijn gedachten,
voor altijd blijft mijn manier van doen,
soms onbewust,
terug denkend,
aan de tijd die verleden maar ook heden is.