De docent wiskunde
die niet alles in de hand heeft
alles kwetsbaar opvat
waardoor die emotie geeft
Een véelste grote bril
niets wetend van de wereld
hij doet en laat wat hij wil
bang, woedend
onzeker en stil
De hond dagelijks in zijn caravan
en als ik diep in zijn ogen kijk
denk ik dat ik hem
eigenlijk wel ken