Even de wanhoop
Waarom laat ik me zo opfokken?
terwijl het om niks gaat
waarom doe ik zo moeilijk?
en zit ik er zo mee?
de tranen van wanhoop
rollen over mn wangen
weet even niet wat ik moet
met mezelf
voel me zinloos
nutteloos, niks
voel me niks waard
ook al weet ik dat dat niet zo is
*,,Hanneke,,*