Zie ik de dingen anders dan ze zijn?
Doe ik dat ter voorkoming van de pijn?
Bang voor een zeer hart?
Bang voor een verkeerde start?
Ik weet het niet,
Maar op deze manier doe ik mezelf geen verdriet.
Ik ben op dit moment een gelukkige vrouw,
En ben zo trots als een pauw.
Ik kijk gewoon op mijn manier,
Zo doe ik mezelf en anderen een groot plezier.
Er komt vast een tijd dat ik anders kijken moet,
Maar ach die tijd komt toch niet met spoed.